Thursday, October 18, 2007

Raya Movies

Selalunya time raya bersepah2 filem + drama tayang kat tv. Tapi tahun ni aku tak layan sangat tv. Sebabnya:-

1) Tiap kali aku on tv je sure rancangan hiburan nyanyi2. Malas la nak dengar lagu2 raya evergreen disumbangkan oleh penyanyi baru.
2) Typical drama. Pelakon yang sama je. Bosan.
3) Aku banyak berkurung dlm bilik.. Letih laa..

Tapi..

Banyak jugak downloaded movies yg aku layan. Antaranya:-

1) My Boss My Heroes -> Ada 10 episodes. Citer ni adik aku yg bawak balik. Citer lama sebenarnya, tapi aku ketinggalan 15 bas (kata opismet aku.. chisss...)
2) Resident Evil: Extinction -> gi tgk kat GSC OU ngan kanda, kakak + adik2 raya ke-3
3) Kayangan -> adik aku download.. aku tgk citer ni sbb ada Fazura.. tp sorry 2 say citer ni x besh pun.. adehhhh...
4) Grindhouse: Planet Terror -> gila ganas ahh.. 18PG/PL/SX suma ada laa

Lain2:-
-Heroes
-Desperate Hosewives
-My Name Is Earl
-Kami

Macam x sambut raya je.. :P

1 comment:

abeming said...

amboi2 org lain raya makan ketupat rendang....kamu makan pirate muvi...hehehe...kena mintak maaf ngan producer dorang nih...sempena raya...kekekeke