Monday, October 22, 2007

My Top 5 Burgers

Not in orders:-

1. Burger Kungfu @ HB3 MMU
Not sure whether this one still available or not.
Yang bestnya burger kungfu ni sbb ada letak mashed potato. Nyum2..

2. French Chicken @ Burger King
Hoho... daging ayam yang sedap.. cheese yang sedap..
Size yang besar.. sekali mkn je dh cukup kenyang..

3. Spicy Chicken McDeluxe @ McDonalds
Roti burger tu yang paling best.. spicy.. yummy..

4. Burger @ pasar malam hari Rabu, Bukit Beruang, Melaka
Ni pun xtau still available ke tak. Zaman aku study kat Melaka dulu, rajin gi pasar malam + beli burger ni. Yang bestnya burger ni dia x letak sos cili, instead dia ganti dengan sambal. Burger Melayu nih.. tapi sedappppp... drooling.. drooling...

5. Burger masak sendiri
Kena la puji burger masak sendiri yang paling best kan! Sebab boleh letak macam2.. tambah mayonis, cheese, sos cili, salad, bawang, etc, etc.. giler la..

1 comment:

abeming said...

selera kak nana mmg...selera belon udara...kekeke...bulat...hihi