Monday, October 13, 2008

Back To The Real World!

Hari ni start masuk opis balik...
Yay! (Sila baca dgn nada tak bersemangat... Hahaha)

Yg bestnya bila masuk opis diorg ckp aku dah SLIM + nampak MAKIN BERSERI2..
chewahhhh!!!

Awal2 pagi kul 3.30 dh bgn perah susu...
Tu lah x buat stok pastu kelam-kabut takut x cukup..
Utk hari ni tinggalkan 5 botol x 4oz, harap2nya leh bertahan laa sampai balik keja nnt... Huhu..

I miss my budak bulat already...
rinduuuu sgt nak sembang2 ngan dia..
rinduuuu nak mandikan dia pagi2...
rinduuuu nak main2 ngan dia...

Tak sabar nak balik ptg nnt..

3 comments:

abeming said...

sayer pon xsabar nak sorang...ahaks...:)

Arin said...

salam..
hai..i google hospital selayang and ter blog hop ur blog..well..u bersalin at last kat hosp selayang?amcam?ok?

paNavia said...

hospital selayang ok je...
i xleh nak compare dgn yg lain2 sbb this is my first labor..

as for gov hospital, hospital selayang baguslah jugak - hospital baru, boleh kata semuanya ada.. staff pun ok + very helpful.. i duduk wad 3rd class je, but u can always opt for 2nd/1st class kalau nak...