Monday, May 4, 2009

Cuti Yang Ok Je

First of all, aku nak ucapkan tahniah kat Tomok atas kemenangannya dalam One In A Million..
Mula2 tersentap kejap bila announce yang undian Tomok terendah..
tapi lepas tu akak lega bila dapat tau pasal undian untuk 3 peserta final.
Baru ingat nak tutup tv. ahaha..
Akak antar SMS vote Tomok tau...
Kira berbaloi lah undi akak tu sebab Tomok bagi all-out performance malam tu..
Ini baru betul transformasi..
Ape pun, Good Luck yer Tomok..
Kalau ada masa kita kolling2 lah yer (haa yelah mcm lah kenal pun.. ahahahha)





BTW, takde ape sangat dgn cuti 3 hari..
Cuma nak tepek gambar buah ati pengarang jantung yang sangat lasak nih..
Hobi terbaru.. memanjat..
dan jugak ketuk kepala mama.. :P








2 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Ya Allah..sebijik fotostat cam sub lah....ngan mukanyer...rambut nyer.....sejibik!

-kak zana @hairanaz nih...hehehe

paNavia said...

hihi kak zana..
tu lah semua orang cakap mcm tu..
sama sangat kannnn...

tapi kalau time tido rasanya bleh nampak ada ikut muka saya gak :D