Wednesday, December 3, 2008

Dulu dalam perut, sekarang atas perut ;)

Kadang2 bila dah penat dukung Aliff, aku main dengan dia sambil baring2...

Since Aliff suka meniarap sekarang ni, aku selalu letak dia bagi meniarap atas perut aku...
Seronok pulak tu dok tengok keliling ;)








Note: Abaikan lah kaki yang tersesat masuk dalam gambar tu.. hik hik..

BTW, lately nih dia dah start pusing2 badan balik sampai meniarap...
Dulu dah dapat buat tp lepas tu dia macam malas..
takde pulak nak pusing2..
Dlm 2, 3 hari lepas balik Batu Caves, mak cerita dia dok pusing2 pulak...
Nak tunjuk skill kat Atuk + Opah lah tu...

Clever boy :)

1 comment:

nana said...

ya ampun, aliff ni sgt la adorable.. bile auntie dpt jupe aliff yeaaaa.. heheheheheeeee..